Knauf Mantolama

Neden Knauf Mantolama?

Neden Knauf Mantolama kalitesini seçmelisiniz? Bunu size beş maddeyle anlatacağım.
 

1) MANTOLAMADA BİR DÜNYA DEVİ

Knauf efsanesi 84 yıl önce Almanya'da başladı. Kısa sürede dünyanın en büyük yapı malzemeleri üreticilerinden biri haline geldi. Bugün Knauf; 60'tan fazla ülkede faaliyet gösteren bir dünya devi. 26 binden fazla kişi, Knauf kalitesini binalarla buluşturmak için çalışıyor. Böylesine büyük ve sağlam bir firmayla çalışmaktan gurur duyuyorum.
 

2) GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

 
Knauf, alçıdan asma tavan plakasına, sıva makinelerinden mantolama sistemlerine kadar o kadar çok çeşit ürün imal ediyor ki; insan hepsini sayarken yoruluyor. Unutmadan da belirteyim, bu ürünlerin kullanıldığı sistem mantolamaları 10 yıl süresince benim garantim altında.
 

3) TÜRKİYE'DE ÜRETİM

 
Knauf Mantolama Sistemleri hem Ankara, hem de İzmit'te bulunan fabrikalarda üretim yapıyor. Ayrıca Türkiye'nin her yerine dağılmış bayi ağı sayesinde gittiğiniz her yerde karşınıza bir Knauf bayisi çıkıyor. Ben de uğradığım her şehirde mutlaka bir Knauf bayisine uğrar, çayını içerim.
 

4) ALMAN TEKNOLOJİSİ

Knauf Mantolama Sistemleri, Alman kalitesi ve standartlarını tüketicilerle buluşturuyor. Knauf hem mantolama plakalarını, hem de mantolama harçlarını kendi bünyesinde üretebilen bir firma. Çünkü Knauf'un yüksek teknolojisi ve uzmanlığı var!

5) KISA SÜREDE KENDİNİ ÖDEYEN YATIRIM

Knauf Mantolama ile hem uzun yıllar ısı yalıtımı sağlamak, hem de binaların cephesini yenilemek mümkün. Yakıt türüne göre, çok kısa sürede, mantolamanın sağladığı tasarruf ile sistem kendi kendini ödüyor. Ayrıca, Sandstone-Design ya da SM 700 Pro gibi ürünler ile binalar estetik bir görünüme kavuşuyor.

 
X